Sjalom lieve mensen,

In de afgelopen vijf jaar hebben we veel lessen verzorgd, zowel door eigen docenten als gastsprekers uit Israël. We hebben bijvoorbeeld rabbijnen Cherki en Choban van Noahide World Center, rabbijn Bar-Ron van Ohel Moshe in Bet Sjemesj, rabbijn Bar-Hayim van Machon Shilo in Jeruzalem, rabbijn Abel van de Princes Road Synagogue en rabbijn Elazar-DeMota, opperrabbijn van Dominicaanse Republiek, naar Rotterdam gehaald.

Onze bezoekers komen, tot onze grote dankbaarheid, soms van heinde en verre om deze lezingen te bezoeken. Toch horen we geregeld dat geïnteresseerden onze lessen helaas niet kunnen bezoeken, maar wel benieuwd zijn. Ook horen we geregeld de vraag of onze lezingen achteraf nog eens afgeluisterd kunnen worden.

Los hiervan zijn wij er stellig van overtuigd dat er zeer veel mensen zijn die wel het bestaan van God erkennen en van Zijn Tora willen leren, zonder de keus te willen of kunnen maken om Joods te worden.

We willen ook meer van onze lessen gaan opnemen en verspreiden via vlogs ter vervulling van de volgende Goddelijke opdracht:

Elke Joodse man is verplicht Tora te leren.— Rambam, Misjnee Tora, Sefer Talmoed Tora 1:8

We kunnen meer zichtbaarheid geven aan Ohel Abraham en allen bijdragen aan bovengenoemde Goddelijke opdracht door middel van korte YouTube-video’s. Hiervoor hebben we opnameapparatuur nodig.

Na gegrasduind te hebben door talloze reviews van ervaren vloggers over budgetapparatuur zijn we op een totaalprijs van minder dan € 800 uitgekomen. Hiervoor zullen we een korte donatiecampagne starten.

Voor de kenners komt hieronder de productenlijst zoals we die nu op het oog hebben:

  • Canon EOS M3 + EF-M 15-45mm IS STM – € 459
  • Sandisk SDXC Extreme 64GB 90MB/s Class 10 – € 44,95
  • Hama Statief Star 63 – € 34,95
  • Bresser BR-2240 Daglichtset – € 149
  • Rode VideoMic Go – € 69
  • Rode VC1 verlengkabel – € 10,65
  • Innox IVA 24 microfoonstatief – € 25
  • Konig & Meyer 216 statiefadapter – € 2,50

Als jij ook vindt dat het geluid van Ohel Abraham een breder publiek verdient, dan kun je ons helpen door een donatie over te maken onder vermelding van “Video’s”. De actie loopt tot 1 juni 2017. Onze gegevens vind je hier.

Doneren

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.